Rólunk

A DeeKay Records gondolata elõször 2016-ban fogalmazódott meg bennünk, amikor elõször találkoztunk egy hangszeres továbbképzõ táborban. A szakmai érdeklõdésen túl sok témában hasonló a gondolkodásunk, így a frissen szerzett ismerettségbõl hamar életreszóló barátság lett.

2016 óta folyamatosan képeztük magunkat a stúdiózás terén, újabb és újabb eszközöket sikerült beszereznünk, széles kapcsolatrendszert építettünk ki, mind a szakma, mind az elõadómûvészet terén. Rengeteget próbálkoztunk és kísérleteztünk (és tesszük ezt mind a mai napig), hogy a lehetõ legjobb minõségben tudjunk munkákat kiadni a kezünkbõl. Természetesen nem minden sikerült elsõre, rengeteg hullámvölgyet kellett leküzdenünk, de ezek mind csak segítettek, hogy Önöknek a legjobb minõségben tudjuk nyújtani a stúdiószolgáltatásunkat a dalszerzéstõl a videoklipig. Úgy látszik tervünk lassan révbe ér 3 év kemény munkája után.

A kezdésben nagy segítségünkre volt (és segítségünkre van a mai napig) a Piramis Technika kft., akik már 1995 óta foglalkoznak professzionális hang-, fény-, színpad- és látványtechnikával. Mivel nekik stúdiószolgáltatásuk nem volt, egyértelmûvé vált, hogy mindkettõnk számára elõnyös lenne, ha együtt dolgoznánk, így 2019-ben a DeeKay Records hivatalosan is a Piramis Technika részévé vált, mint a cég legújabb szolgáltatása.

Célunk, hogy a feltörekvõ tehetségeket segítsük és kísérjük õket útjuk során, valamint, hogy a már rutinosabb, gyakorlottabb zenészek igényeit is 100%-ban kielégítsük egy-egy új dal, vagy akár egy új lemez felvételével, keverésével, masteringével és adott esetben a zenéhez készített videoklippel is.

Reméljük a jövõben rengeteget tudunk majd Önökkel együtt dolgozni, és, hogy tudásunkkal, technikai hátterünkkel és kvalitásunkkal sikerül elnyerni a bizalmukat, hogy a következõ alkalommal is minket válasszanak.

Tisztelettel: Koltai Dániel és Szinovál István

Vissza a Kezdőlapra

További Elérhetőségeink

facebook goto
facebook goto

© Minden jog fenntartva, 2019, DeeKay Records Hungary