Hangfelvétel készítés

Hangfelvételek készítése professzionális technikai feltételekkel, zenekarok, elõadómûvészek, reklámcégek, nyelviskolák részére. Igény szerint hangszereket és session zenészeket tudunk biztosítani. Speciális igények, projektek esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot akár telefonon, akár emailben, és megpróbálunk megoldást találni az igényeinek megfelelõen.

Keverés, mastering

Máshol készített hanganyagok utómunkálatait is vállaljuk, amennyiben a felvételeket a megfelelõ minõségben el tudja küldeni nekünk (legalább 24, vagy 16 bit, 48000 vagy 44100 Hz). Kérjük a sávokat érthetõen nevezze el, valamint ellenõrizze le a sávokat, mielõtt elküldi. Hasznos, ha küld néhány linket is, amibõl megtudhatjuk, hogy milyen hangzást szeretne. A nagy méretû fájlokat a megfelelõ úton (pl.: MAMMUTMAIL-en, vagy postai úton CD-n vagy DVD-n) küldje el nekünk.

Zenei alap készítése

Zenei alapok készítését vállaljuk. Elsõsorban szóló énekeseknek/rappereknek ajánljuk ezen szolgáltatásunkat. Fõleg számítógépes alapokat készítünk, de igény szerint hangszeres szólamokat, dobsávokat session zenészeink fel tudnak játszani az alapra. Fontos leszögeznünk, hogy zenei alap készítése során legalább egyszer, de lehetõség szerint több alkalommal is szeretnénk Önnel felvenni a kapcsolatot konzultáció céljából, hogy az alap a lehetõ legjobban tükrözze az Ön elképzeléseit.

Dalszerzés, szövegírás

Dal ötletek hangszerelése elõre egyeztetett stílusban. Komplett dal megírása, hangszerelése, felvétele, dalszöveg írás, keverés, mastering, mind magánszemélyek, mind cégek számára. Igény esetén elõadómûvészek és session zenészek biztosításával. Minden esetben elõzetes egyeztetés szükséges az igények pontos megjelölésével!

Stúdió klip készítés

Hangstúdiónkban lehetõség van stúdió-klip készítésére. Full HD felbontásban tudunk videót készíteni a stúdió falain belül, amelyet természetesen meg is vágunk, Önnek már csak a publikációval kell majd foglalkoznia. Remek lehetõség korrekt áron saját videóhoz jutni. A feltüntetett ár csak a stúdiónkban készült dalokra vonatkozik. Ha máshol felvett dalhoz szeretne stúdió klipet, akkor kérjük kérjen egyéni árajánlatot.


Vissza a Kezdőlapra

További Elérhetőségeink

facebook goto
facebook goto

© Minden jog fenntartva, 2019, DeeKay Records Hungary